Seks kaseti tartışması büyüyor: 'Annesiyle seçtik'

Kim Kardashian'ın 2007 yılında sevgilisi Ray J ile birlikte olduğu görüntülerin internete nasıl sızdırıldığı son dönemde gündemdeki yerini korurken, Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın geçtiğimiz günlerde televizyonda yaptığı açıklamalarına Ray J'den yanıt geldi. ABD'li rap yıldızı, konuyla ilgili bir kez daha Kardashian ve Jenner ailesini hedef aldı, inanılmaz suçlamalarda bulundu.

Kim Kardashian'ın 2007 yılında sevgilisi ABD'li rap yıldızı Ray J ile olan seks görüntülerinin internete sızdırılması büyük olay olmuş, kaseti sızdıranlardan birinin de annesi Kris Jenner olduğu iddia edilmişti. İddia bizzat Ray J’den gelmiş, Jenner ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yalan makinasına bağlanarak iddiaları yeniden reddetmişti.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı