ŞAMİL TAYYAR'DAN AZİZ YILDIRIM'A DİKTATÖR BENZETMESİ!

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Aziz Yıldırım'ın diktatör olduğunu belirterek 'Aziz Yıldırım inşallah gider' dedi.

UEFA 'nın geçtiğimiz günlerde aldığı kararlar Fenerbahçe ve Beşiktaş 'ı yaktı. Türk sporunda bomba etkisi yaratan kararlar sonrası bir değerlendirme de AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar 'dan geldi.

'AZİZ YILDIRIM İNŞALLAH GİDER'

Katıldığı bir televizyon programında konuyla ilgili olarak konuşan Tayyar, sözlerine Aziz Yıldırım'ı eleştirerek başladı. Fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu belirten Tayyar, "Aziz Yıldırım nedeniyle Fenerbahçe taraftarlılığımı geçici olarak askıya aldım. İnşallah yakın bir zamanda da gider diye düşünüyorum." dedi.

'DİKTATÖR AZİZ YILDIRIM'

Aziz Yıldırım 'ın şu anda Fenerbahçe 'nin başkanı olmadığını vurgulayan Tayyar, sözlerine aykırı bir çıkış yaparak devam etti. Gezi Parkı olaylarından yola çıkan Tayyar, "Taksim 'de Başbakan Erdoğan 'a diktatör diyerek yürüyenlerin bence Aziz Yıldırım 'ı protesto ederek yürümeleri gerekirdi. Bugün Türkiye 'de diktatör arıyorsanız ilk 5 'e giren isimlerden biri Aziz Yıldırım 'dır ' ifadelerini kullandı.

'TARAFTAR ÜSTÜNDEN ATEŞ EDİYOR'

Aziz Yıldırım nedeniyle insanların tuvalete gidemediklerini de ekleyen Tayyar, "Aziz Yıldırım 'a kim sesini yükselttiyse Fenerbahçe 'den ihraç edilmiştir. Aziz Yıldırım 'ın parası dışında hiçbir değeri kalmadı. Onu itibarlı hale getiren tek şey Fenerbahçe taraftarıdır. Yıldırım bu taraftarları önüne set haline getiriyor ve onların omzundan sağa sola ateş ediyor" diye ekledi.