SABAH'TA ORTALIK FENA KARIŞTI! YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU! PEKİ NELER OLDU?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Sabah'ta küfürlerin ve yumrukların havada uçuştuğu, bir editörün hastanelik olduğu şok gelişmeleri MEDYARADAR açıklıyor.

Orhan Merdivan Turkuvaz Medya Grubu’nun yayınladığı sosyete ve cemiyet dergisi Şamdan Plus’ta 5 yıldır muhabir olarak çalışıyordu.
Merdivan, Cem Hakko'yu sevgilisi Ronit Gülcan ile Göcek'te görüntülemeyi başarmış ve bu haberiyle de ödül kazanmıştı. Hakko o haber sonrasında eşinden ayrılmış, sevgilisiyle evlenmişti. O haber de günlerce konuşulmuştu.
Birçok başarılı habere imza atan Orhan Merdivan çok ilginç bir uygulamayla karşılaştı. Hakkında son günlerde İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne şikayetler başladı. Bunlar da, Merdivan'ın işe gitmediği, haber ve fotoğrafları diğer muhabirlerden temin ettiği türünde şikayetlerdi.
Sabah’ın İnsan Kaynakları Müdürlüğü bu şikayetler üzerine bir inceleme başlattı. Merdivan uzun bir süre takibe alındı. Titiz inceleme sonucunda bir ihtarname düzenlenerek, Merdivan’ın önüne kondu. Ancak Merdivan o ihtarnameyi imzalamadı. Bunun üzerine de İnsan Kaynakları Müdürlüğü muhabirin çıkışını verdi.
Gazeteyle ilişiğinin kesilmesinin moral bozukluğu içerisindeki Merdivan, çalıştığı bölüme girer girmez, muhabirler Fuat Çağdaş, Melih Türk ve Mehmet Üstündağ'a "Beni siz gammazladınız" diyerek bağırıp çağırmaya başladı. Küfürleşmeleri karşılıklı yumruklaşmalar izledi.
Ortalık karışınca araya girmek isteyen Şamdan Plus editörü Hülya Uz bu sırada masaya çarptı. Baygınlık geçiren Uz hastaneye kaldırıldı. Kolundan yaralanan Hülya Uz ayrıca rapor aldı.

MEDYARADAR/ÖZEL