SABAH VE ATV İHALESİ TMSF BAŞKANI AHMET ERTÜRK'E PAHALIYA PATLADI!..ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV İÇİN DÜŞÜNÜLEN ERTÜRK, İHALE NEDENİYLE KOLTUĞUNDAN AYRILAMADI!..BU ÇOK ÖNEMLİ GÖREV NEYDİ?

TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, çok önemli bir görev için ilk aday olmasına karşın Sabah ve ATV'nin 7 Kasım'daki ihalesi nedeniyle bu önemli görevi üstlenemedi. Bu çok önemli görev neydi?

Kadir Çelik, Objektif programı ile geri döndü. Fox ekranlarında ilk programını yapan Çelik, ismi gündemden düşmeyen Adnan Oktar'la yaptığı röportaj ile dikkat çekti.

Kadir Çelik, programı bitirirken de çok önemli bir bilgi verdi. Çelik'in anlattığına göre Abdullah Gül, seçimlerden önce Cumhurbaşkanlığına aday olduğu zaman TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ü de Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği için düşünüyordu.

İlk denemesinde Anayasa Mahkemesi'nin 367 kararı nedeniyle seçilemeyen Abdullah Gül, 22 Temmuz genel seçimlerinin ardından Köşk'e çıktığında genel sekreterlik için aklında yine Ahmet Ertürk ismi vardı.

Fakat bu sefer de Ertürk'ün elini kolunu bağlayan olay 7 Kasım'da yapılacak olan Sabah ve atv ihalesi oldu.

Objektif programının yapımcısı Kadir Çelik, büyük önem taşıyan bu ihale nedeniyle Ahmet Ertürk'ün Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği görevinden olduğu bilgisini verdi.

Çankaya Köşkü'nde ekibini oluşturan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise, önceki gün Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri olarak Mustafa İsen'i seçmişti.