REKLAM YAZ OKULU ARTIK ÇAYLAK KAMPI!

11-22 Temmuz tarihleri arasında Reklamcılık Vakfı Vodafone Freezone desteğiyle “Çaylak Kampı” düzenliyor.

Katılımın yüzde yüz burslu olacağı kampa üniversitelerin yaratıcı bölümlerindeki öğrenciler katılabiliyor.

Kampa Kimler Katılabilir?

Reklamcılık Vakfı'nın Vodafone Freezone desteğiyle düzenlediği “Çaylak Kampı”na Güzel Sanatlar ve İletişim fakülteleri gibi, yaratıcı endüstrilerle ilgili bölümlerde 3. ve 4. sınıfta okuyan ya da yeni mezun olan gençler katılabiliyor. Gençlerin pazarlama, iletişim sektöründe kariyer yapmak istemeleri, Reklamcılık Vakfı'nın yarışmalarında ya da akademik kariyerlerinde başarı göstermiş olmaları veya portfolyolarıyla öne çıkmaları bekleniyor.

Kamp sektör uzmanlarıyla buluşma fırsatı sunuyor

“Çaylak Kampı” kariyerine pazarlama ve iletişim alanında yön vermek isteyen öğrencilere, sektörün ustaları ile buluşma ortamı; iletişim ve yaratıcı stil/üsluplar hakkında bilgi edinme; iletişim sektöründe “nerede?”, “hangi bölümde”, “hangi yaklaşım ve ortamda -kariyer yapabilirim?” sorularına yanıt bulma olanağı; eğlenceli, dinamik, interaktif bir ortamda bulunma fırsatı; sektördeki işleri, iş bulma tekniklerini öğrenme olanağı ve gezme, görme şansı sunuyor.

Kamp sonrasında katılımcılar, sektördeki iş başvuru süreçlerini etkin yönetebilmelerine destek olacak şekilde düzenlenen “Coaching Programı”na katılma hakkı kazanacaklar. Yaratıcı Yetenek Programı kapsamındaki “Asistanlık” havuzuna dahil edilecekler ve Monster’ın katkılarıyla oluşturulacak on-line kariyer fuarına katılarak, kariyer yapmak istedikleri alanlara göre ilgili ajans ve kurumlara yönlendirilebilirler.

Program akışı ve detaylı bilgi için: www.rv.org.tr