REHA MUHTAR, YAYINI TERK EDEN RIDVAN DİLMEN'İ TOPA TUTTU!

Reha Muhtar, Almanya maçında 3. golden sonra yorumu bırakıp yayını terk eden Rıdvan Dilmen'i topa tuttu.

Vatan yazarı Reha Muhtar’dan Rıdvan Dilmen’e ilginç bir tepki geldi. Dilmen’in Almanya ile oynadığımız milli maçın son dakikalarında kulaklığı bırakarak ’kusura bakmayın artık yorum yapamayacağım’ diyerek yayını terk etmesini eleştiren Reha Muhtar sert ifadelerle dikkat çekti.

"Sen bu A Milli Takımı yorumlamaya Layık değilsin Rıdvancığım!.." diyerek sert bir giriş yapan Muhtar, "Sen ne oynamıştın, milli takımdayken Rıdvan Bey?" diye sordu.

İşte Muhtar’ın Rıdvan Dilmen’i hedef alan yazısı:

“Ne diyor bu” dedim önce anlamadım...

Daha doğrusu anladım da konduramadım, “yok bu kadarını yapmaz artık” diyerek direniyor bilinçaltım...

Hayır yaptı...

“Kusura bakmayın ben kulaklığı bırakıyorum... Daha fazla dayanamayacağım bizim futbolcuların durumuna...” gibisinden eften püften, rezil mi rezil bir gerekçeyle...

Bütün bir maç yorumcu diye “Ahh... Yapmaaa... Yapmaaa... Ver topu sağa... Dikkaat...” diye vecizelerle maç yorumlayan!!! Rıdvan Dilmen arkadaş, “Almanya maçında Türk Milli Takımı’nın ezik!! haline dayanamamış da kulaklığı çıkartıp, daha fazla yorumlculuk yapamamış...”

Sevsinler...

***

Ona yirmi yıldır tanıştığı bir arkadaşı, kardeşi olarak bir sır vereyim, bunu hiç unutmasın...

Önceki gece Almanya karşısında A Milli Takım’da oynayan bütün futbolcuların, istisnasız hepsi, onun yorumcu olarak yaptığı işten çok daha iyisini yaptılar...

Ukalalığa bakın...

Kendisi gibi futbolcu kardeşlerine yönelik saygısızlığın daniskasına bakın...

“Bu kadar ezilmelerine tahammül edemiyormuş, kulaklığı çıkartıyormuş... Alman milli takımında, bizim milli takımdan bir bilemedin iki futbolcu ancak oynarmış... Bu ne rezaletmiş...”

***

Adama sorarlar...

Sen ne oynamıştın, milli takımdayken Rıdvan Bey?..

Sen oynarken dünya kupasını mı kazandık, dünya kupası finallerine mi gittik, ortalığı mı yıktık geçtik?..

Sen sakatlığını bahane edip aylarca futbol oynamıyordun...

Ne Fenerbahçe’de ne Milli Takım’da?..

Kim oluyorsun ve hangi hakla, Milli Takım’da oynayan futbolcu kardeşlerini böyle saygısızca küçümseyerek “acz” içerisinde gösteriyorsun?..