RADİKAL GAZETESİ "REKLAM ALEMİ"NE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR! PEKİ SORUMLUSU KİM OLACAK?

Radikal gazetesi, Cumartesi gününden itibaren reklam sektörü ile ilgili haberleri tek bir sayfadan duyuracak.

Radikal gazetesinde, 8 Ocak 2011 Cumartesi gününden itibaren, sektörün bilinen isimlerinden Gürül Öğüt’ün hazırlayacağı, haftalık olarak başlayan "Reklam Alemi" sayfasıyla sektörden en güncel haberleri ve dünyadan en yeni trendleri okuyucuyla buluşturacak.
Kariyerine 1986’da yılında başlayan ve kuruluşundan bu yanan Kırmızı Reklam Ödülleri koordinatörlüğünü yapan, sektörünün bilinen isimlerinden Gürül Öğüt, Radikal Gazetesi’nde reklam sektörüne kendi yorumu getirmeye hazırlanıyor.

Radikal Gazetesi’nde, 8 Ocak 2011 Cumartesi gününden itibaren haftalık olarak başlayacak "Reklam Alemi" sayfasında, gazete reklamcılığından yeni medyada pazarlama iletişimine; sektör dedikodularından ajans-reklamveren transferlerine, konkur, eleman haberlerine kadar "reklam" başlığı altına giren Türkiye’den ve dünyadan haber, trend ve yenilikleri farklı bir yorumla okuyucularla buluşacak.

GÜRÜL ÖĞÜT KİMDİR?

Yüksek eğitimini pazarlama ve reklamcılık alanlarında ABD’de tamamlayan Gürül Öğüt, kariyerine 1986’da başladı. Çeşitli gazetelerde reklam, pazarlama ve satış müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 10 yıla yakın Marketing Türkiye dergisinde yayıncı editörlük ve aynı dönemde Advertising Age dergisi Türkiye muhabirliği yapan Öğüt, kuruluşundan bu yana sekiz yıldır Kırmızı Ödülleri’nin koordinatörlüğünü yapmaktadır.