Podcast Dinliyorum Komünitesi Buluşuyor, gerçekleşti

Bubble Works Media tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve en büyük podcast komünitesinin üstlendiği “Podcast Dinliyorum Komünitesi Buluşuyor” etkinliği, Altınyıldız Classics Ana Sponsorluğu’nda 10 Ekim Perşembe günü DasDas’ta gerçekleşti.

Podcast ekosistemini ve yeni medyanın ülkemizdeki en büyük oyuncularını buluşturan etkinlikte, influencer, kanaat önderleri ve marka temsilcisi birbirinden değerli isimler konuşmacı olarak yer aldı. Bu isimlerden biri de “Dünya Yaşasın Diye Yeni Medya” başlığıyla Altınyıldız Classics – BR Mağazacılık Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Uğur Gülce oldu.

Altınyıldız Classics olarak podcast dünyasına neden girdiklerini anlatarak söze başlayan Uğur Gülce, “Dünya’nın geleceği için attığımız adımlarda doğaya, insana ve ekonomiye saygı göstererek sürdürülebilirlik çalışmalarımıza yön veriyoruz. Gençlerin dünyayı anlama ve iyileştirme çabaları bize umut veriyor. Bu düşünceden yola çıkarak Altınyıldız Community adlı podcast serimizi başlattık. Bu serilerde; hedef kitlemize sürdürülebilirlik bakış açımızı ve teknolojinin iyilik için nasıl kullanılabileceğini aktarıyoruz. Çalışmalarımızı “Dünya Yaşasın Diye” sloganıyla sürdürülebilir bir gelecek için gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sürdürülebilirliği geçici bir trend değil, kalıcı bir yaşam biçimi olarak benimsediklerini sözlerine ekleyen Gülce, “Sürdürülebilirlik konusuna bütüncül bir perspektifle yaklaşıyoruz. Bu bilinci, müşterilerimizden çalışanlarımıza, paydaşlarımızdan tüm faaliyetlerimize kadar; sosyal, çevresel ve ekonomik sürdürülebilirlik projelerimizle yaymayı amaçlıyoruz” dedi.