Petzoo açılıyor!

Türkiye evcil hayvan sektöründeki en büyük organizasyon ve pet sektörünün buluşma noktası olan Petzoo, Ulusal Fuarcılık tarafından organize ediliyor.

Medyanın ve kamuoyunun en çok ilgi gösterdiği, herkesin sabırsızlıkla beklediği, Türkiye’nin en renkli organizasyonu Uluslararası Evcil Hayvan, Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı (Petzoo), 9 Ekim Çarşamba günü10.00’da İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) yapılacak törenle kapılarını açıyor. Kedi-köpek-kuş-balık türleri, ırk yarışmaları, evcil hayvan defileleri, pet kuaförleri gösteri ve eğitimleri, narkotik, kurtarma, bomba ve güvenlik köpekleri gösterileri ve derneklerle federasyonların düzenleyeceği özel etkinliklerle, çeşitli şovlarla rengarenk görüntülere sahne olacak fuarın ziyaretçileri unutulmaz anlar yaşayacak. Dileyenlerin evcil hayvanlarıyla birlikte katılabileceği fuarda uzmanlardan evcil hayvanlarla ilgili bilgi almak da mümkün olacak. Petzoo, 12 Ekim Cumartesi akşamına kadar 4 gün boyunca 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

“Hayvanlara dair her şey”

Türkiye evcil hayvan sektöründeki en büyük organizasyon ve pet sektörünün buluşma noktası olan Petzoo, Ulusal Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Evcil hayvanların ve evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini arttıracak en yeni ürün ve hizmetlerin tanıtılacağı fuarda, mama, yem, oyuncak, kozmetik, bakım ve sağlık ürünleri, kum, akvaryum, temizlik ürünleri, evcil hayvanlar için tasarlanan kıyafetler, aksesuarlar, çeşitli teknolojik ürün ve malzemeler hayvan sahiplerinin beğenisine sunulacak. Kedi, köpek, kuş, balık başta birçok farklı evcil hayvan türü için en güncel ürün ve hizmetlerin sergilendiği Petzoo fuarında, evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaç duyabileceği her şeyi bir arada bulmak mümkün...

Türkiye pet sektöründe artık ihracatçı ülke

Evcil hayvan ürünleri sektörünün gelişimi açısında fuarın önemini vurgulayan Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin “Ulusal ve uluslararası evcil hayvan ürünleri sektörünün bir araya gelmesini sağlayan buluşma noktası Petzoo, pazar büyütme, sektörü geliştirme, ihracatı arttırma odaklı bir organizasyon. Türkiye’nin markası Petzoo artık dünyaca tanınıyor. Türk evcil hayvan ürünleri sektörü her geçen gün teknoloji ve tesis yatırımlılarını arttırarak gelişmeye devam ediyor. Geçmişte neredeyse tamamı yabancı markalı ithal ürünlere bağımlı olan Türkiye pazarında yerli ürün ve hizmetler hakimiyet kurdu hatta yurtdışında da söz sahibi olmaya başladı. Türkiye’de evcil hayvan ürünleri sektöründe son yıllarda açılan mağaza ve klinik sayısının yanı sıra ürün ve hizmet çeşitliliği de büyük artış gösterdi. Günümüzde evcil hayvanlara dair her türlü ürün ve hizmet Türkiye’de üretilebiliyor.” dedi.