Hikayesi yürek burkan Selami Salman'dan acı haber!

Tuzla ile Maltepe arasında bulunan E5 karayolunu yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen ve Türkiye'nin 'Pendikli Forrest Gump'ı olarak tanınan Selami Salman, Pendik’teki evinde ölü bulundu.

İstanbul'da, Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe mevkilerinde bulunan E5 karayolunu her gün yürümesiyle tanınan ve sosyal medyada 'Pendikli Forrest Gump' ismiyle tanınan yürüyen adam Selami Salman'dan acı bir haber geldi.

Kendisinden iki gün boyunca haber alınamayan Salman'ın yaşadığı evde cansız bedeni bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Selami Salman'ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HAYAT HİKAYESİ TÜM TÜRKİYE'Yİ ÜZMÜŞTÜ

Selami Salman'ın annesi Medine Salman, oğlunun genç yaşlarda sevdiği kadın ile nişanlandığını, kız tarafının istememesi üzerine 9 yıl süren nişanın bozulduğunu söylemişti. Medine Salman, yaklaşık 10 yıl önce de oğlunun düşerek kaza geçirdiğini ve kafasından yaralandığını belirtmişti. Anne Medine Salman, Selami Salman'ın nişanının bozulmasının ve kafasından yaralanmasının psikolojisini ve sağlığını kötü etkilediğini, bu olaylardan sonra oğlunun sürekli yürüdüğünü, günlerini yürüyerek geçirdiğini anlatmıştı.