Özkök muhafazakar medyayı topa tuttu; Gazete yapmayı bilmiyorlar!

Ertuğrul Özkök'ten muhafazakar medyaya zehir zemberek eleştiriler geldi. Özkök "gazete yapmayı bilmiyorlar" dedi.

Fatih Altaylı'nın programına katılan Ertuğrul Özkök muhafazakar medyaya yüklendi. Muhafazakar medyada tasfiyelerin olması gerektiğini söyleyen Özkök, "Başbakan'ı destekleyen gazetelerin tirajlarını söylesem utanırlar" dedi.

İşte Ertuğrul Özkök'ten muhafazakar medyayla ilgili bomba açıklamalar:

GAZETE YAPMAYI BİLMİYORLAR

Hükümeti destekleyen gazetelerin tirajlarının toplamı, Türk basınındaki gazetelerin tirajlarının toplamının yüzde kaçıdıır? Halkın yüzde 43'ü AK Parti'ye oy verirken niye bu gazetelerin sadece yüzde 17'sini hükümete yakın gazeteler sağlıyor.
Bu gazeteleri okumuyor demek ki bu insanlar. Niye okumuyorlar?

Başbakan bu gazete patronlarına sormalı. Niye siz de muhalefete destek veren gazeteler gibi olamıyorsunuz? Tasfiyenin aslı orda olması lazım, burda değil. Ama dünyanın hiç bir yerinde gazetelerin başarıları böyle ilkel bir kafayla ölçülmez.

BEDAVA DAĞITIYORLAR O GAZETELERİ

Türkiye'deki asıl tasfiye hükümeti destekleyen gazetelerde olmalı. Çünkü orda başarısızlık var. Gazete yapmayı bilmiyorlar. Hükümet bülteni çıkarıyorlar da ondan. Doğru düzgün gazete yapsınlar, satsınlar.

Şimdi söylesem ben burda hükümeti destekleyen gazetelerin gerçek tirajlarını çok utanırlar. Şimdi utandırmak istemiyorum o yüzden söylemeyeceğim. Bedava dağıtıyorlar gazetelerin çoğunu, o bile yetmiyor.