Özgür Özel’e Ekrem İmamoğlu uyarısı geldi! ‘Giderek Ankara’ya alışıyor…’

Ekrem İmamoğlu’nun 21 Ekim’de gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geleceğini yazan Abdulkadir Selvi, CHP lideri Özgür Özel’e seslenerek “Dikkat, Ekrem İmamoğlu giderek Ankara’ya alışıyor” ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 21 Ekim Pazartesi günü Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı sıfatıyla gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geleceğini yazdı.

“Ekrem İmamoğlu kendisine bir medya düzeni kurdu. İki TV kanalı ve bir gazete doğrudan olmak üzere beslediği TV kanalları ve sosyal medyadan yayın yapan gazetecileri var. Onlara Saraçhane Medyası deniliyor. Ekrem İmamoğlu şimdi Ankara medyası ile de temas kurmaya hazırlanıyor” diyen Abdulkadir Selvi, yazısının devamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslendi:

“Kahvaltıya iktidara yakın medya da davet edildi. İmamoğlu eğer ilk buluşmadan memnun kalırsa Ankara basını ile görüşmelerini sürdürmeyi düşünüyormuş. Özgür Özel dikkat. Ekrem İmamoğlu giderek Ankara’ya alışıyor.”

Abdulkadir Selvi’nin bugünkü köşesinden ‘İmamoğlu Ankara’ya Açılıyor’ başlıklı bölüm şöyle:

Ekrem İmamoğlu kendisine bir medya düzeni kurdu. İki TV kanalı ve bir gazete doğrudan olmak üzere beslediği TV kanalları ve sosyal medyadan yayın yapan gazetecileri var. Onlara Saraçhane Medyası deniliyor. Ekrem İmamoğlu şimdi Ankara medyası ile de temas kurmaya hazırlanıyor. 21 Ekim Pazartesi günü gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelecek. Marriott Oteli’ndeki kahvaltı programı sabah 09.30’da başlayacak.

ANKARA’YA ALIŞIYOR

Ekrem İmamoğlu bu buluşmayı Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı sıfatıyla yapacak. Kahvaltıya iktidara yakın medya da davet edildi. İmamoğlu eğer ilk buluşmadan memnun kalırsa Ankara basını ile görüşmelerini sürdürmeyi düşünüyormuş.

Özgür Özel dikkat. Ekrem İmamoğlu giderek Ankara’ya alışıyor.