OLAYLI MEKANDA YAKALANINCA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Kız arkadaşıyla Çeşme'de güneşlenirken fotoğrafları çekilen Beşiktaş kaptanı mekan çalışanlarına ateş püskürdü.

Futbolcuların uğrak yeri Çeşme’deki Marrakesh’in adı skandallara karışmaya devam ediyor.. Geçen hafta Beşiktaş’ın milli kalecisi Cenk ve ağabeyinin mekanın kapısındaki güvenlik görevlilerince darp edilmesiyle başlayan olaylar zinciri İbrahim Toraman’ın kız arkadaşıyla çekilen fotoğraflarıyla devam etti. Cenk’e yapılan saldırının ardından Marrakesh’e giden ve işletmecilere ‘Siz Beşiktaş’ın futbolcusuna nasıl böyle davranırsınız? Tüm Beşiktaş camiasını karşısınıza aldınız’ sözleriyle hesap soran Toraman, kendisine kurulan tuzağın kurbanı oldu.. Mekan sahipleri bu gelişmelerden sonra defalarca özür diledikleri Toraman’ın kız arkadaşıyla fotoğraflarının çekilmesi için zemin hazırlayıp kendilerince milli yıldızdan intikam aldılar..

Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan tecrübeli futbolcu, mekan sahiplerinin fotoğraflarını çeken paparazzilere yardım ettiğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

‘ORADA NE İŞİ VAR?’
“BİR aydır tatil yapıyorum. Böyle bir olay yaşamadım. Tatilin son gününde başıma böyle bir şeyin gelmesi aklımda soru işaretleri oluşturdu. O fotoğraflar 3 metrelik bir çatının üzerine çıkılarak çekilmiş. Hiçbir foto muhabiri mekan sahiplerinin haberi olmadan oraya çıkamaz. Ben bekar bir erkeğim, yaz tatilindeyim. Kimseye verilecek bir hesabım da yok ancak bu yaşanan olayları kınıyorum.”

Vatan