OLAY RÖPORTAJIN ÇOK İLGİNÇ AYRINTISI!.. KANAL 7 ANCHORMAN'İ ERHAN ÇELİK VATAN'DAN SANEM ALTAN'A ÜZMEZ RÖPORTAJINI NEDEN AYARLADI?

Medya dünyası Sanem Altan'ın, Hüseyin Üzmez'in cinsel istismarda bulunduğu B.Ç.'nin annesiyle yaptığı röportajın nasıl gerçekleştiğini konuşuyor.

Vatan Gazetesi'nin bugünkü pazar ekinde yeralan Sanem Altan'ın Hüseyin Üzmez'in cinsel istismarda bulunduğu B.Ç.'nin annesiyle yaptığı röportaj gündeme damgasını vurdu.


Sanem Altan, bu görüşmeyi nasıl ayarladığı ile ilgili ilginç bir bilgiyi şu sözlerle açıkladı: Kasım ayında bir gün, telefonum çaldı,açtım... "Merhaba, ben Erhan Çelik, Kanal 7'den. Hüseyin Üzmez'in taciz ettiği küçük kızın annesi ile röportaj yapmak ister misiniz?" dedi. "Tabii ki. Buna bayılırım. Müthiş olur, harika, olağanüstü, muhteşem" diyerek telefonu kapadım. Çünkü Hüseyin Üzmez'i değil ama anneyi gerçekten merak ediyordum. Öyle heyecanlandım ki, ancak saatler sonra aklıma geldi "Erhan'ı hiç tanımıyorum, bana bu mesleki hoşluğu niye yapıyor acaba?" diye sormak. Çünkü tahmin edersiniz ki, bu tip yardımlaşmalar bizim dünyamızda pek yoktur. Ya da çok az rastlanır... Ama gözümü bu röportaj bürümüştü ve o kadınla karşılaşana kadar başka hiçbir soru ve cevap beni ilgilendirmiyordu.

Erhan Çelik, Kanal 7'de ana haber bülteni sunucusu ve İskele Sancak programının yapımcısı... Öğrendiğime göre de İslami kesimin kızları ona bayılıyormuş. Aslında bu da başlı başına bir röportaj konusu... Erhan'la beraber Ankara'ya gittik.."


Medyada herkes şimdi bu sorunun cevabını merak ediyor: Kanal 7 Anchorman'i Erhan Çelik, Vatan gazetesine ve özelde hiç tanımadığı Sanem Altan'a neden böyle bir 'kıyak' yaptı?


Bilindiği gibi Vatan gazetesi günlerce Kanal 7 ile Deniz Feneri arasındaki bağları manşetine taşımış Kanal 7 yönetimi de bu iddialara yanıt vermişti.


MEDYARADAR-ÖZEL