NİŞANLI ERKEK NASIL İHTİYAÇ GİDERİR?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal 7'de yayınlanan 'Güzel Günler'de Şebnem Kısaparmak'la' programındaki tuhaf sohbetleri yazdı.

İşte Sina Koloğlu’nun o yazısı...

NiŞANLI ERKEK NASIL iHTiYAÇ GiDERiR?

Kanal 7’de ‘Güzel Günler’de Şebnem Kısaparmak’la uzman hocamız Ayhan Akcan toplumun ‘ilişkilerde cinsel sorunlarını’ çözümlüyor kısaca. “Eşim beni nişanlıyken aldattı. Arada sırada aklıma geliyor. Nasıl davranmalıyım?” diyen ismini vermeyen (genelde verilmiyor) bir izleyicinin sorununu çözdüler.
Kısaca durum şu; kızımız evliliğin ikinci ayında eşinin telefonunda bazı fotoğraflar görmüş. Bu fotoğraflar anlaşılmış ki eşinin daha önceki ilişkilerine ait anılar! Nişanlılık döneminde birkaç kişiyle beraber olduğu ortaya çıkmış. Ama eş bu durumdan çok rahatsızmış, pişmanmış! Genç kızımız ikinci ayda fark etmiş. Stüdyonun görevi şimdi kızı rahatlatıp evliliği devam ettirmek.

Şebnem Kısaparmak bu konuda çok net konuştu: “Nişanlıyken yapmış. Fiziksel bir beraberlik. Seninle bunu yaşayamayacağı için birtakım ihtiyaçlarını karşılamak için yapmış. Erkeklerin yaptığı, doğal bir şey. Ama eşine evine güven, evladınız olacak. Hayat güzel olacak...” Bu mesaj özetle, “Evlenilecek kadın ve de eğlenilecek kadın vardır. Kızım sen birinci kategoride oluyorsun. Bu ne güzel bir şey” oluyor!
Stüdyonun neredeyse tamamı kadınlardan oluşuyor. Ayakta alkışladılar bu sözleri! Enteresan bir ülke olduğumuz kesin!