NİHAT DOĞAN'DAN 1 MAYIS MESAJI: 1977 RUHUNUN HELVASINI YEDİK!

Şarkıcı Nihat Doğan, dünkü 1 Mayıs olaylarında polisin sert tavrını savundu.

"1977’deki 1 Mayıs’ın hortlağını arayanlar sunu bilmeli ki O ruhu bu millet kabre gömmüştür" diyen Doğan, göstericileri eleştiren Şahan Gökbakar’a da destek verdi.

Son zamanlarda toplumsal mesajlarıyla dikkat çeken şarkıcı Nihat Doğan, dünkü 1 Mayıs kutlamalarında çıkan olaylarla ilgili de twitter ’dan yorum yaptı.

Mesajına Kürtçe ve Türkçe “BIJI YEK GULAN....Yaşasın 1 Mayıs” diye başlayan Doğan, polisin müdahale ettiği grupları sert dille eleştirdi. Doğan twitter hesabından “Taksim meydanında 1977 1 Mayıs’ının hortlağını arayanlar şunu bilmeli ki O ruha bu millet fatihadını okumuş helvasını dağıtmış kabre gömmüştür. 1977 de onlarca masum insanımızın katledildiği öldürüldüğü Taksim meydani, bayram yapılacak yer değil ağıt yakılacak yerdir. Biraz edep lütfen” dedi.

Oyuncu Şahan Gökbakar’ın gösterilerde polisle çatışan grupları savunmasını da öven Doğan, Şahan Gökbakar’a tavsiyelerde de bulundu:

Bu ülkede birliği beraberliği kardeşliği Hakkı ve halkın menfaatine olan ne varsa küfür etmezsen 2 dk da ajdara çevirirler adamı. Ülkede Büyük sanatçı aydın entelektüel olmanın sırrı: Ateist, komünist, laik, Kemalist olup Allah türbana 2 okkalı küfürden geçer. Twitter’i da gözünde fazla büyütme iktidarını kaybetmiş azınlıklar öcünü burada alıyor ama unutma onlar artık sadece çok azlar :))) Twitter yalan sokak gerçektir. Bugün doğruları sana edilen küfür ve hakaretlere rağmen söylemen senin adam gibi adam oluşundandır.