Narin Güran'ın ailesinden ilk açıklama: Sana bunu yapanların yanına kalmayacak

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni dere yatağında bulundu. Soruşturma derinleşiyor. Narin'in ailesi sessizliğini bozdu. Bunu yapanlardan hesabının sorulacağı belirtildi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan Türkiye'yi yasa boğan acı haber 19 gün sonra geldi. Narin Güran'ın ölümü tüm yönleriyle soruşturulurken daha önce öldüğü ifade edilen Narin’in ablası Tülin Güran’a ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, Diyarbakır Çocuk Hastanesi’ne bir yazı yazarak, Tülin Güran’ın yaşamını yitirmesiyle ilgili tüm bilgi, belge ve dosyaları talep etti. 24 kişinin çapraz sorgusu sürüyor. En sonra baba Arin Güran ile anne Yüksel Güran'ın ifadesi alınacak. Henüz ifade sırası onlara gelmedi. Ancak Narin'in ailesinden açıklama geldi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!