Nagihan'dan Yunus Emre ve Aleyna ifşası! Survivor'da ortalık fena karıştı

Survivor All Star'da son adaya veda eden yarışmacı Yasin Obuz olmuştu. Mavi takımda erkek yarışmacı sayısının düşüklüğüne dikkat çeken Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası söz alan Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Nagihan, Yunus Emre'nin "Benim eşim Aleyna ile asla yakın olmamı istemiyor" dediğini iddia etti.

Acun Ilıcalı, Survivor'a veda eden Yasin Obuz'la ilgili düşüncelerini paylaştı. Ilıcalı, "Yasin bizim için tabii ki çok değerli bir yarışmacı. Pozitif enerjisiyle her zaman kendisini sevdirdi. Her zaman takımında sevilen oldu. Yarışmalarda hem fiziksel hem de psikolojik olarak destek verdi. İyi bir yarışmacıydı. Bu sene bence kendisini çok iyi geliştirmişti. Kendisine buradan sevgiler yolluyorum. Katıldığı için çok mutluyuz. Yasin bu sene bence beklentinin çok üzerine bir performans sergiledi ama all star olduğunu unutmamak lazım" dedi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Erken seçim anketinden çarpıcı sonuçlar!