MUSA ANTER GAZETECİLİK ÖDÜLLERİ YARIŞMASINA BAŞVURULAR BAŞLADI!..

Yazar Musa Anter anısına düzenlenen gazetecilik yarışmasının 14'üncüsü başlıyor. Başvurular 10 Eylül'de sona eriyor. Yarışmada Haber ve Fotoğraf dallarında katılanların eserleri değerlendirilecek...

Ülkede Özgür Gündem gazetesi tarafından düzenlenen "14. Musa Anter ve Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülleri Yarışması"na başvurular başladı. Yarışma, haber, fotoğraf, karikatür ve kadın haberciği olmak üzere dört dalda gerçekleştirecek. Gazete, yarışma dahilinde Kürtçe ve Gurbettelli Ersöz Kadın Haberciliği dalında ise özel bir plaket verecek.

Gümdem gazetesi tarafından yarışmaya ilişkin olarak yapılan açıklamada, her dalda birer ödülün verileceği ve adayların yarışmaya sadece bir dalda katılabileceği kaydedildi. Yarışmaya katılacak adayların, eserlerini, öz yaşam öyküleri ve bir fotoğrafla birlikte, "Musa Anter Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülleri, Katip Çelebi Mah. Abdullah Sokak, No:3/8 Beyoğlu 80060- İstanbul" adresine, en geç 10 Eylül tarihine kadar göndermeleri gerekiyor. Ödül kazanan adaylar 15 Eylül'de açıklanacak.