Müge Anlı'dan ekibine canlı yayın ayarı! Bir değil, iki değil, sıkıldım!

Ünlü sunucu Müge Anlı canlı yayında çıldırdı. Elindeki nottaki bilgilerin eksik ve yanlış olduğunu ileri süren Anlı rejiye patladı.

ATV'de yaptığı programla reyting rekorları kıran Müge Anlı, bugünkü canlı yayında reji ve ekibine ayar verdi. Ekran başındakileri ve stüdyodakileri verdiği tepkiyle şaşırtan Müge Anlı, içinde bulunduğu duruma isyan etti.

Elindeki notlarla konukların verdiği bilgilerin tutmaması üzerine sinirlenen ve sinirinden kahkahalarla gülen Müge Anlı şunları söyledi:
'Bir değil, iki değil, üç değil, beş değil... Sıkıldım!'

'Ya bizim arkadaşlar söylenilenleri buraya aktaramıyorlar, ya siz başka bir şey söylüyorsunuz. Hiç önemli değil de vakit geçiyor. Ben de süreyle yarışıyorum... Zaten elimdeki kağıtta yazanlar o kadar kargacık burgacık ki vallahi okuyamıyorum! Okuyamıyorum yani! Ciddi ciddi okuyamıyorum! Parantezler vs... Bir de her söylediğime buraya gelen konuk başka birşey söylüyor. Böyle durumlar olacaksa bana verdiğiniz kağıdı önceden okuyun, kontrol edin. Artık bu bir değil, iki değil, üç değil, beş değil... Üçyüz, beşyüz, bin! Sıkıldım.'

'Bana da yazık'

Ardından konuyu kapatarak programa kaldığı yerden devam eden ünlü sunucu, yine aynı durumla karşı karşıya kalınca bu kez Rami Bey kendisine hakim olamayarak gülmeye başladı. Rami Bey'in verdiği tepkiye üzerine 'Gülmeyin Rami Bey.Gerçekten bana da yazık. Vallahi ama... Mesela dün Ekrem'e diyorum ki kardeşinin kaybolmasaydı 4 gün sonra mahkemesi varmış. Bana hayır diyor. Yahu niye hayır? Konuştuk ya demin! 'Evet' E niye hayır diyorsun işte varmış. Varmış de program gitsin yani. Yalan söyleyecek halim yokki...'