Müge Anlı'daki sapık Sinan Sardoğan'la ilgili çıldırtan iddia! "Cinsel organını çıkardı..."

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasındaki esrar perdesi aralanmaya devam ederken ortaya çıkan ayrıntılar şoke ediyor. Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar attığı öne sürülen Sinan hakkında canlı yayında olgun kadınları taciz ettiği iddia edildi. Askerlik arkadaşı Sinan için "Banyo yapmazdı. Yaptım derdi. Ama 40 kişiyiz banyo yaptığını hiç görmüyorduk" derken bir başka kişi "Yolda gördüm. Çok afedersin pantolonunu indirip cinsel organıyla hareketler yaptı" diye konuştu.

Tokat'ta 12 torun, 5 çocuk sahibi Arife Gökçe 17 Aralık'ta kayboldu. Şüpheli olayda Gökçe'nin kaçırıldığı iddiası da değerlendirilirken Olgun kadınları taciz ettiği öne sürülen Sinan'ın Gökçe dahil birçok kadına tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Son programda Sinan hakkında mide bulandıran iddialar ortaya atıldı.

İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Hangi yapım reytinglerde zirveye adını yazdırdı? Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı Ünlü modacı o benzetmeyi duyunca çıldırdı! Köyü karanlığa gömüldü, ışığı yanan tek yer var!