Müge Anlı'da dehşete düşüren iddia! "Öldürüp kıyma makinesinde çektiler"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm stüdyoyu buz kestiren bir iddia ortaya atıldı. Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet stüdyoya geldi ve babaannesi ile halasının bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini anlattı. Dehşete düşüren iddia sonrası tüm stüdyo şoke olurken Müge Anlı, Ahmet'in "Babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı" dediğini söyledi.

Müge Anlı'nın programında dehşete düşüren bir iddia ortaya atıldı. Önceki programda 2 aydır kayıp olan Güllü Çolak, Müge Anlı'da bulunmuştu. Yayına bağlanan ve Mehmet'in başına parke taşıyla vurduğunu anlatan Güllü kimseyle evlenmediğini, baba evine geri döndüğünü belirtmişti. Güllü Mehmet'in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet'in o kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını anlatmıştı. Bugünkü yayında kan donduran iddialar ortaya atıldı.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket