Metin Uca’dan şaşırtan ‘açık ilişki’ itirafı! ‘Seçkin zevkleri olan yaşlı kadınlar…’

Efsane TV programı Passaparola ile geniş kitlelerce tanınan sunucu ve haber spikeri Metin Uca, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birlikte olduğu 3 kadının hayatını kaybettiğini söyleyen Uca, özel hayatıyla ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. "Açık ilişki yaşamayı kabul eden kadınlarla birlikte oluyorum" diyen Uca, "Seçkin zevkleri olan ve yaşı gelmiş kadınlar" sözleriyle şaşırttı.

Ünlü sunucu Metin Uca, aşk hayatına ilişkin bugüne dek hiç itiraf etmediği bir bilinmeyenini anlatarak sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düştü.

YouTube'da yayınlanan 'Haber Bahane' programına konuk olan Metin Uca, hayatına giren üç kadının da peşpeşe öldüğünü, bu kayıpların ardından ciddi bir travma yaşadığını ve kadınların hayatında 'kötü etki yarattığını' düşünmeye başlaması nedeniyle artık birlikte olduğu insanlara 'açık ilişki yaşamayı' teklif ettiğini itiraf etti.

Narin Güran cinayetinde çarpıcı gelişme Esra Erol'daki saplantılı aşık kan dondurdu YouTube'da en çok izlenen gazeteciler belli oldu! Vahşette kahreden Instagram detayı İfşası ortaya çıkan Türk hakem, sessizliğini bozdu Fatih'teki vahşette yeni ayrıntı ortaya çıktı