MERAL OKAY'IN ARDINDAN ATILAN EN ÇİRKİN MANŞET!

Habervaktim isimli site Meral Okay'ın ölümü üzerine kullandığı başlık ile tepki çekti.

Senarist, oyuncu Meral Okay, bu sabah 53 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Yaman Okay’ı da kanserden kaybeden Meral Okay sabah saatlerinde yaşam gözlerini yumdu.

’O KADIN ÖLDÜ’ BAŞLIĞINI KULLANDILAR
Ölüm haberi bir anda haber kanalları ve internet sitelerinin en çok konuşulan başlığı oldu. Ancak Yeni Akit gazetesinin gayri resmi internet sitesi olan habervaktim.com haberi ‘O KADIN ÖLDÜ’ başlığıyla verdi. Okay, Muhteşem Yüzyıl dizisinin yayınlanmaya başlandığı günlerde muhafazakar çevrelerden büyük tepki almış ve bazı internet sitesi ve gazetecelerce hedef gösterildiğini iddia etmişti.

TEPKİLER GERİ ADIM ATTIRMADI
Özellikle Twitter’da yükselen tepkiler üzerine sitede bir Meral Okay haberi daha yer aldı. "’O KADIN’ CAMİYE Mİ GİDECEK FIRINA MI" başlığıyla verilen haberde Okay’ın vasiyetinde ’yakılmak istediği’ yeraldı.

Ölmüş bir kişinin ardından O KADIN ÖLDÜ / KOCASI İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI başlığını atacak kadar düşkünleşen Haber Vaktim, "bu nasıl bir kin" dedirtti.

Daha öncede benzer vakaları bulunan Habervaktim sitesi, hatırlanacağı gibi Deniz Baykal’ın gizli görüntülerini yayınlayan adres olmuştu.

BU NE KİN NE AYIP!

Habervaktim’in bu çirkin manşetine sosyal medyadan tepki yağdı. Atılan twitlerden bazıları şöyle;

Civan Emre : Meral Okay için O Kadın Öldü diye manşet atan habervaktim sitesi kınıyorum ölmüş birine saygıları yok terbiyesizler

ELVAN : Önce Meral Okay ol,O`nun bilgi&deneyimine sahip ol, sonra elestir Öbür dünyada km kime nasil bakacak; tasasi size kalmadi

İsmail Mandıracıoğlu : Ölümünde bile kin kustular.

İnci Tulpar : HaberVaktim; Meral Okay’in vefatini; MYuzyil fotosu ustunde;’O kadin oldu!’ seklinde vermis!!! Ne kin, ne ayip,ne ne ne

Salih Cem : Habervaktim çöplüğü Meral Okay’ın vefatını "o kadın öldü" başlığıyla duyurmuş... Tiksinti sözcüğü az kalıyor.

Fatih Köstem: Habervaktim’in rezilliğini yayalım lütfen. Meral Okay için yapılan haberin seviyesizliğine gelin

Nilüfer Gülata : İşte yine o an. habervaktim.comun Meral Okay manşeti ile öyle öfke duyuyorum ki birilerine. Kardeşlik flan hikaye oluyor. Faşist oluyorum.

Ozan Sezgin : Irkçılık ile dincilik birleşince... Ümmetiniz kurusun

Jenny Colan : T.Saylan’a yaptigi rezilligi Meral Okay için attığı manşetle yinelemis! Allah sizin imaninizdan herkesi korusun!!