Meral Akşener'e teşkilat yanıtı! Erkan Kandemir'den sert sözler!

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in AK Parti teşkilatlarını eleştiren sözlerine sert tepki gösterdi. Kandemir, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başlkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Twitter hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in AK Parti teşkilatlarına yönelik eleştirilerine sert yanıt Verdi.

Kandemir sosyal medya hesabından “Bugün Sayın Akşener’in teşkilatımızı hedef alan bazı açıklamaları oldu. Her gittiği yerde önceden senaryosu yazılan bir tiyatroyu sergileyen Akşener, Genel Başkanımızın sadece kendi teşkilatı ve partisinin üyeleri ile değil, milletimizle kurduğu güçlü bağı tabii ki anlayamaz” açıklamasında bulunarak sert tepki gösterdi.

“Muhalefet genel başkanları yalanda yarışıyor” ifadelerini kullanan Kandemir, "Liderinin arkasında yürümekten gurur duyan bir teşkilatız. AK Parti teşkilatlarının nasıl bir güç olduğunun farkındalar. Teşkilatımızın partilerine, liderlerine bağlılıklarını görüyorlar. Bizim yolumuza da, yol arkadaşlığımıza da, liderimize de olan inancımızdan korkuyorlar. Muhalefet genel başkanları iftirada, yalanda yarışa dursun, AK Parti teşkilatları ne pahasına olursa olsun doğrunun yanında duran bir liderin ardında, ilk günkü aşkla koşmaya, mücadele etmeye devam edecek” dedi.