Memur ve emekliye büyük zam! Yeni maaşlar açıklandı, flaş refah payı ayrıntısı geldi

Emekli ve memur milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, maaşlarının 2023 yılı için belirlenen asgari ücretin altında kalmasına isyan ederken, AK Parti'den müjdeli bir haber geldi. Ocak ayında belli olacak zam oranına kilitlenen emeklilere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, en düşük emekli maaşı için refah payı desteğinin gündeme gelebileceğini söyledi.

Emekli ve memur milyonların beklediği açıklama geldi. 2023 asgari ücretinin 8 bin 506 olarak açıklanmasının ardından yıl sonuna yaklaşırken milyonlarca vatandaşın merakla beklediği emekli maaşlarına gelecek zam da gündemde yerini koruyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, konuya ilişkin CNN Türk'te açıklamalarda bulundu.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket