Melih Gökçek'ten ortalığı karıştıran paylaşım! CHP'den tepki yağıyor

Ankara'nın eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek'in CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile ilgili yaptığı paylaşıma tepki üstüne tepki geldi.

Zaman zaman sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla büyük tartışmalar yaratan ve girdiği polemiklerle bilinen Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile ilgili hoş olmayan bir tweet paylaştı ve bir anda eleştirilerin odağı haline geldi.

Ali Mahir Başarır'ın fotoğrafını paylaşan Gökçek, "ALİ MAHİR BAŞARIR’A BİRİNCİ SORU; “ Ali mahir, yurtdışına gittiğinde gay partilerine katıldın mı?” sorusunu sorunca ortalık karıştı.

CHP'den Gökçek'in kullandığı dile sert tepki geldi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Sen utanma duygunu ahlakını yitirmiş bir insansın! utanmaz adam bırak bir milletvekilini; bir Bir ailesi olan evladı olan bir kişi böyle bir iftira atıyorsun. ailecek çevre kirliliği yaratıyorsunuz! Siz “Okşanmaya” alışmışsınız" diyerek tepki gösterdi.

Ali Mahir Başarır da CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu'nun "Adı “Okşan” ile anılan, para için ruhunu, Başkent'i "parsel parsel" satana bak sen! Utanmaz, ahlaksız sözcükleri bile seni anlatmakta kifayetsiz kalır. Çukurun bile bir seviyesi var ama senin yok! Haysiyetsiz!" tweetini RT yaptı.