MEDYARADAR'DAN AKŞAM BOMBASI! 6 NEWS GENEL YAYIN YÖNETMENİ SERKAN ORAL'IN İŞİNE SON VERİLDİ!

6 News kanalında az önce şok bir gelişme yaşandı.Kanal yönetimi genel yayın yönetmeni Serkan Oral ile birlikte 3 spiker,3 editör ve 3 teknik ekip görevlisinin işine son verdi.İşte ayrıntılar...

14 Temmuz 2008 tarihinde yayına başlayan, Türkçe, İngilizce, Arapça ve Rusça olmak üzere dört dilde haber yapan haber kanalı 6 News’te şok gelişme!

İşadamı Mehmet Kurt’un sahibi olduğu kanalın genel yayın yönetmeni Serkan Oral ile birlikte 15 gün önce dünyaevine girdiği spiker Özlem Temiz’in işine son verildi.

Mehmet Kurt’un geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmasından sonra kanal yönetimine kızı Zühal Kurt getirilmişti.Zühal Kurt’un uluslararası bir kanal olacağı iddiasına rağmen ulusal bir kanalın dışına bir türlü çıkamayan 6 News’teki başarısızlıktan Serkan Oral’ı sorumlu tuttuğu, bu nedenle çıkışının verilmesini bizzat istediği Medyaradar’a gelen bilgiler arasında...

Oral ve Temiz ile birlikte spikerler Yeliz Tütüncü, Ayşe Şahin, editörler Ali Öksüz, Işıl Gökçe, Gözde Turhal,teknik ekipten Tanju Çolak, Ali Cimin ve Malik Güner’in de görevlerine son verildi.

İşten çıkartmaların devam edeceği söyleniyor.

MEDYARADAR-ÖZEL