MEDYA VE İLETİŞİM ÖNDERLERİ ZİRVESİ İSTANBUL'DA YAPILACAK!.. ZİRVEYE KİMLER KATILACAK?

Medya sektörünün bugününü ve yarınının tartışılarak sorunların çözümüne yardımcı ve taraflara yol gösterici olacak olan "İletişim Türkiye "09 Medya ve İletişim Zirvesi", 9-10 Temmuz'da İstanbul'da toplanıyor.

Medya ve iletişim önderleri zirvesi


Medya ve iletişimin tüm önderleri bu zirvede buluşacak. Hamiliğini Devlet Başkanı ve başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yaptığı İletişim Türkiye'09 Zirvesi İstanbul'da yapılacak.


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Egemen Bağış ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın himayesinde gerçekleşecek olan zirvede medya sektörünün özel, akademik ve kamu otoriteleri bir araya gelecek.


Türkiye'nin en iddialı ve lider (flagship) organizasyonu İLETİŞİM TÜRKİYE'09 Medya ve İletişim Zirvesi, sektörü kapsayan Medya ve İletişim Yakınsaması ana başlığı altında tüm trendlerin yarına taşınmasında bir köprü vazifesi görmeyi amaçlıyor. .


Bu bağlamda Medya ve İletişim Zirvesi; sektör sorunlarının çözümüne yardımcı ve taraflara yol gösterici olacak, sektör ihtiyaçlarını, bizzat sektör temsilcilerinin belirlemesine olanak sağlayacak, konu ile ilgili sektörel mutabakatı sağlayacak ve konunun özel. akademik ve kamu otoriteleri bazında tüm dinamiklerini bir araya getirecek bir organizasyonlar bütünü olarak tanımlanıyor.


Birçok Gazeteci, Akademisyen ve Bürokratın Bir Araya Geleceği ve Medya Sektörünün Bugününü ve Yarınının Tartışılarak Sorunların Çözümüne Yardımcı ve Taraflara Yol Gösterici Olacak Olan "İletişim Türkiye "09 Medya ve İletişim Zirvesi", Türkiye'nin lider "sancak gemisi" organizasyonu olma iddiasını taşıyor.


İletişim Türkiye "09'da ana oturumlar, paneller, sergiler ve sosyal etkinliklerle medyanın sorunları ve çözümlerinin tüm boyutlarıyla ortaya konması planlanıyor.


Zirvenin ana konu başlıkları şöyle belirlendi:


"Kamu Yayıncılığı, Medya ve İletişimin Düzenleme Boyutunda Yarını, Telekom ve Medya Yakınsaması, Medya Yayıncılığında Sorumluluk Tartışmaları, Avrupa Birliği Müzakereleri Çerçevesinde Medya ve İletişim Türkiye Düzenlemeleri, Toplumsal Sorunlar Bağlamında Film ve Dizi Yapımcılığı."


Zirvenin alt konu başlıkları ise şunlar:


"Sayısal Yayıncılık ve IPTV, İletişimde Reklam Sorumluluğu, Internet Medyası ve Internet TV, Medya Ombudsmanlığı, Çocukların Sosyalleşmesinde Çocuk TV Yayıncılığı, Rating ve Ölçümlemede Çözümlemeler, Eğitimde Medyanın Sunduğu İmkanlar, İletişim Sektöründe Rekabet ve Tüketici Hakları"


Zirveye katılacat isimler ve panellerle ilgili ayrıntılı bilgi için tanıtım kitapçığından hazırladığmız fotogalerimizden yararlanabilirsiniz...


Haber 7