MEDYA TAKİP MERKEZİ 10 YAŞINDA!..

Medya takip sektörünün önde gelen firması Medya Takip Merkezi (MTM), 10. kuruluş yıldönümünü iletişim dünyasının profesyonel temsilcileri ve iş ortaklarıyla birlikte kutladı.

Medya takibi ve ölçümlemesi alanında yenilikçi hizmet anlayışıyla öne çıkan MTM, 10 yaşına girdi. Reina'da düzenlenen kuruluş yıldönümü gecesinde konuşma yapan Medya Takip Merkezi´nin Genel Müdürü Halef Remzi Vayıs, "Bundan 10 yıl önce çıktığımız yolda, bugün 1000´e yakın çok seçkin müşteriyle devam ediyoruz. Müşteri portföyümüzdeki bu artışı, öncelikli olarak müşteri beklentilerini ön planda tutan hizmet anlayışımıza borçluyuz" dedi.


"Başarımız, zamanı yakalayıp yenilenebilme gücümüzde gizli"


Medya Takip Merkezi´nin 1.750 yayın organını kapsayan geniş takip listesiyle bugün sektörün en çok ürün ve servis çeşidine sahip firması konumunda olduğunu belirten Halef Remzi Vayıs, "Sektörde ilk olma özelliğini taşıyan Medya Bilgi Rehberi, Habermetre, Medya Bilgi Servisi, Online TV Arşivi gibi servislerimizle yenilikçi kimliğimizi ortaya koyuyoruz" açıklamasını yaptı.


Medya takibinin her daim yeniliklere açık olmayı gerektirdiğini söyleyen Vayıs, "Gelişen her türlü teknolojik kolaylığa rağmen, medya takibinde ve elde edilen verilerin ölçümlenmesinde en önemli unsur, insan. Biz de bu bilinçten hareketle personel niteliğimizi artırmaya büyük önem veriyor, teknoloji ile uzman insan gücünü harmanlayarak servis kalitemizi yükseltiyoruz" diye kaydetti.


Sosyal medya, mobil iletişim ve yeni teknolojilerin hayatımıza getirdiği değişime dikkat çeken Vayıs, "Zamanla beraber akmak, yeni ihtiyaçları fark etmek ve buna uygun servisler geliştirerek sektöre değer katan çalışmalar yapmak, kuruluşumuzu öne çıkaran asıl noktalardan biri. Bu farklılığımızı korumaya ve abonelerimize en iyi servisleri sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Medya Takip Merkezi Hakkında


1999 yılında İstanbul'da kurulan Medya Takip Merkezi, 2006 yılında Ankara´da ve Avrupa´da şubeler açarak hizmet ağını genişletti. 2007 yılında İzmir şubesini faaliyete sokan Medya Takip Merkezi, bugün alanında uzman olan ve 150 kişiye yakın kadrosu ile her gün düzenli olarak 1750 yayın takip ediyor. Optik tarama sistemi gibi en güncel teknolojileri kullanan Medya Takip Merkezi, Türkiye´nin en seçkin firmalarına hizmet veriyor. Fark edilen, ayrıştırılmış, nitelikli bilgilerle stratejilere yön veren medya analizleri sunuyor, medya ölçümlemeleri yapıyor.