MEDYA SEKTÖRÜ 202'DE NELERE İHTİYAÇ DUYDU?

İşbulurum Kariyer ve İnsan Kaynakları 2012 yılında en çok aranan iş ilanlarını belirledi.

İşbulurum Kariyer ve İnsan Kaynakları Yıl Sonu Raporu’na göre geride bırakacağımız yılda sosyal medya uzmanı, mobil yazılım uzmanı, çevre etki değerlendirme uzmanı gibi yeni nesil iş alanlarında da istihdam sağlandı.
Medya ve reklamcılık sektöründe ise en çok aranan personeller tasarımcılar olarak belirlendi. 2012 yılında firmalar en çok grafik tasarım ihtiyacı yaşadı. Bu sebeple bu alandaki iş ilanları tasarım yönünde yoğunlaştı. Tasarımcı ilanlarını muhabir ilanları takip etti.
Medya sektöründe faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar muhabir ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla www.isbulurum.com ‘da ilanlarını yayınlayarak aradıkları personellere ulaştı. Ayrıca internet ortamında daha faal olarak yer almak ve bu işi profesyonel anlamda yönetmeyi sağlamak amacıyla pek çok kuruluş sosyal medya uzmanı aradı. Sosyal mecralarda yer alarak reklam ve tanıtımlarını daha az maliyetle gerçekleştirerek daha fazla kişiye ulaşmak isteyen medya ve reklam ajansları sosyal medya uzmanı istihdamı gerçekleştirdi.

İş İlanlarına Ulaşmak İçin Tıklayın.