MasterChef'te ortam bir anda gerildi! "Tabağım geçiyorsa takımın kaybetmesi umurumda değil"

MasterChef'te finale adım adım yaklaşırken yarışmacıların gerginliği de artıyor. Elenme stresi zaman zaman tartışmalara neden oluyor. Yarışmacılar arasında ipler gerildi. MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu çıkan tartışmada sarf edilen bir söz üzerine dayanamayıp "O zaman çıkar iki kişiyi dışarı!" dedi. Cemre ise kendine yöneltilen bir eleştiri üzerine "Tabağım geçiyorsa, takımın kaybetmesi benim hiç umurumda değil" dedi.

MasterChef jürileri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan Karadeniz mutfağından tarifler yapmalarını istedi. Haftaya galibiyet ile başlamak isteyen 2 takım kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan mavi takım oldu. Birseysel dokunulmazlık mücadelesi veren kırmızı takım yarışmacılarından kazanan ise Azize oldu. 

Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!