Masterchef'te birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu! Şefler sinirden stüdyoyu terk etti

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. İlk etapta 9 çeşit yemek istendi. İkinci etapta yarışmacılardan sakatattan yapılan '5 kardeş yahnisi' yemeği beklendi. Somer Şef ve Mehmet Şef sinirden stüdyoyu terk etti. Birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Zübeyde'nin kaptanlık yaptığı Mavi Takım ile Akın'ın kaptanlık yaptığı Kırmızı Takım dokunulmazlık için mücadele verdi. İlk etapta yarışmacılardan; Balık Çorbası, Balıkçı Salatası, Ahtapot Salata, Levrek Marin, Midye Pilaki, Karides Güveç, Kalamar Tava, Kırlangıç Buğulama ve Sufle istendi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Erken seçim anketinden çarpıcı sonuçlar!