MasterChef'te ana kadroya seçilen yarışmacı belli oldu! Mehmet Şef: Burası kreş değil

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yedeklere seçilen yarışmacılar ana kadroya girmek için mücadele etti. İlk etapta yarışmacılardan sufle yapılması istendi. İkinci etapta keçi peyniri verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. MasterChef Türkiye'nin yedeklerden ana kadroya geçen yarışmacısı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Yedeklere seçilen yarışmacılardan ilk etapta sufle istendi. Mehmet Şef, tadım yaparken duyduklarına ve gördüklerine çok sinirlendi. Şef, "Biraz moralinizi bozmamak için ve motivasyon amaçlı daha çok 'aferin çocuklar' gibi gidiyoruz. Kendinize gelin. Burası çocuk kreşi falan değil" diyerek sert sözler söyledi. İlk etaptan 5 kişi ikinci etaba geçebildi. Ana kadroya seçilen yarışmacı belli oldu.

MasterChef'te şefler yarışmacılardan sufle yapmalarını istedi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!