MasterChef'te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu! Sarımsaklı tatlı yaptı

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yedeklere seçilen yarışmacılar ana kadroya girmek için mücadele etti. Yarışma tek etap üzerinden yapıldı. Yarışmacılardan sarımsakla yaratıcılık tabağı beklendi. Ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Yarışmacılardan sarımsak ürün olarak verilip yaratıcılık tabağı beklendi. Huriye'nin tatlı yapacağını öğrenen Mehmet Şef çok şaşırdı. Bera, 'Evine gitmek istiyor' dedi. Huriye sert şekilde yanıt verdi. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Şefler yarışmacılara hem bir önceki yarışmada yaptıkları hatalarla ilgili düşüncelerini hem de son yarışma için duygularını sordu. Yarışmacılar sırasıyla yanıtladı.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!