MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Kırmızı takım kaptanı sinir krizi geçirdi

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te Zeynep ile Derya arasında tartışma yaşandı. Kırmızı takım kaptanı Zeynep sinir krizi geçirdi. Stüdyoya girmeden patlak veren tartışma sonrası Somer Şef “Ne yaptınız, yediniz mi kaptanı?” deyince olanlar oldu. Tartışma MasterChef stüdyosuna da taşındı. Gecenin sonunda MasterChef'in 5. ve 6. eleme adayı belli oldu.

Popüler aşçılık yarışması MasterChef’te mavi ve kırmızı takım arasındaki mücadele sürüyor. Nevzat'ın kaptan olduğu mavi takımda Muratcan, Kaan, Eda, Kerem, Onur, Zübeyde, Nigar, Hakan, Çağlar; Zeynep'in kaptan olduğu kırmızı takımda ise Semih, Ezgi, Ümmühan, Emre, Alper, Beril, Beyza, Ayşe, Deniz yer alıyor. Kerem, Kaan, Deniz ve Emre'nin haftanın ilk 4 eleme adayı olduğu MasterChef’te ortalık karıştı.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!