Masterchef'te 2 gitme adayı daha belli oldu! Muhallebi krizi: Beyza gözyaşlarını tutamadı

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınlandı. Bu bölümde; yüzünü boyayarak gelen Deniz, 'Gardımı kuşandım da geldim. Bardak kırıldı diye su içmemezlik yapmayacağız' dedi. Mehmet Şef, ahtapot yemeğinde gösterdiği olağanüstü performanstan ötürü Semih'i tebrik etti. Kırmızı Takım'da siyah önlük giyen bir diğer yarışmacı Serhat, takıma yetemediğini söyledi. Beyza ile Zeynep arasında muhallebi krizi yaşandı. Beyza gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar...

Masterchef'te Mehmet Şef, arkadaşları tarafından eleme potasına gönderilen Deniz'in neden yüzünü boyadığını merak etti. Deniz, "Gardımı kuşandım da geldim. Dün dünde kaldı. Bardak kırıldı diye bugün su içmemezlik yapmayacağız. Üstümdeki siyah önlüğün sebebi hatalarım ve arkadaşlarımın ortak kararı. Bu siyah önlük ve pota beni ilgilendiriyor. Takımımı ilgilendirmiyor ve bu önlüğün takımımın psikolojisini etkilemesine izin vermeyeceğim o yüzden daha hazırlıklı geldim. Zırhlarımızı kuşandım. Onlarla da zaten bu konuşmayı yapmıştım." dedi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!