MasterChef'te 18. önlüğün sahibi belli oldu! Yarışmacıya şeflerden yasak geldi

'Masterchef Türkiye'de 18'inci yarışmacı elemler sonucu belirlendi. Masterchef'te elemeler devam ediyor. 2 kişi daha belirlenecek ve fenomen yarışma 20 kişilik ekiple devam edecek. İşte detaylar...

MasterChef'te 18. önlük sahibini buldu. Öte yandan yarışmada şefler ile yarışmacılar arasında ilginç diyaloglar yaşandı işte onlardan bazıları:

Şeflerle konuşan Adel, 'Tezgahta bir uğursuzluk olduğunu düşünüyorum artık. İlk gün geldim kebaba şeker attım, ikinci gün tabak veremedim. Burası boş kalsın buraya karanfil bırakalım" dedi. Kaan, Adel'le yer değiştirebileceğini söyleyerek "Tatlı çıkacak zaten geçemeyeceğim. Bari oraya geçerek laneti arttırayım" ifadelerini kullandı. Mehmet de, 'Şefim ben burada durdum da yapabildim mi sanki, ne alakası var' dedi. Yarışmacılar gülmekten kendini alamadı.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!