MASAK gönderisi olay olmuştu! Pucca'nın eski eşi Osman Karagöz'ün cezaevine girdiği ortaya çıktı

Pucca lakabıyla tanınan yazar Selen Işık Pınar'ın eski eşi Serhat Osman Karagöz sosyal medyayı oldukça aktif kullanan isimlerden biri. Son olarak oğlu ile birlikte MASAK imalı bir paylaşımda bulunan Osman Karagöz bu paylaşımın ardından uzun zamandır sessizdi. Karagöz'ün 'Instagram'da saçma sapan yazı yazan birinin ismini paylaştığı için' hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

Pucca lakaplı fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın eski eşi Serhat Osman Karagöz sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim son olarak oğluyla birlikte verdiği bir pozla MASAK imalı bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımın ardından sessizliğe bürünen ünlü ismin bir süredir cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak!