Mahkemeden flaş Hakan Muhafız kararı

NETFLİX’te yayınlanan ilk Türk dizisi olan 'Hakan Muhafız’ isimli eserin uyarlandığı 'Kara Kalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi' isimli senaryoyu 3 kişinin yazmasına rağmen, kendi romanından uyarlamış gibi toplumda algı yarattığı iddiasıyla yazar Nilüfer Gökdel hakkında açılan davada karar çıktı. Mahkeme, Gökdel’in kamuoyu nezdinde tek eser sahibi olarak anılmasının diğer 2 yazarın haklarına tecavüz ettiğine kanaat getirerek Gökdel’in 15’er bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmaya davacılar Seniha Aşkım Özbek ve Atilla Ünsal’ın avukatı Güzide Soydemir katıldı. Duruşmada davalı Nilüfer İpek Gökdel ile Doğan Yayınları’nın avukatları da hazır bulundu. 

Elif Karaarslan takipçilerine müjdeyi duyurdu İşte hileli çikolata, bonbon şeker ve içecekler Onlar Türkiye'nin en zengin ünlü kadın sanatçıları Ufuk Özkan'ın eski eşinden zehir zemberek sözler Ünlü Survivor yarışmacısı hayatını kaybetti 5 milyon TL'den fazla borcu olanlar ifşa oldu!