KİTAP BASKININA SESSİZ KALMADILAR! ÜÇ YAZAR TEK SES OLDU!

Medya dünyasında yandaş yazar diye tanımlanan üç yazardan Radikal'e yapılan kitap operasyonuna tepki geldi. İşte o yazarlar ve yazıları.

O tablo ve ince çizgi

Önümüzdeki tabloda hemen dikkati çeken vahim bir yanlışlık var.Tabloda önde bir kitap görünüyor; henüz gün yüzüne çıkmamış, bir bilgisayardan diğerlerine aktarılarak birkaç adet çoğaltılmış bir kitap...

Kitabın üzerine polisler üşüşmüş; onları bilgisayarların peşine düşüren de bir mahkeme kararı... Mahkeme kararı ise savcının ’gizli örgüt belgesi’ mütalaası üzerine verilmiş; kararı veren yargıç, polisleri, ’gizli örgüt belgesi’ sayılan nüshaları bilgisayarlardan yok etmek üzere göndermiş oluyor...

FEHMİ KORU’NUN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


Türkiye ve bölgede ’özgürlük’

Sözün durduğu yerdeyiz. Ergenekon davasına daha fazla zarar verecek bir şey yapılamazdı.

Eğer ‘komplo teorileri’ne göre kafamı çalıştıran birisi olsaydım, önceki gün Radikal’e polislerin gelip Ertuğrul Mavioğlu’nun bilgisayarından Ahmet Şık’ın kitap kopyasının silinmesi işini ‘Ergenekon marifeti’ olarak yorumlardım.

CENGİZ ÇANDAR’IN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Basılmamış kitabın davası olur mu!

Öncelikle bir gerçeğin altını çizelim. Ergenekon Davası’na inanan, destek veren medya muhafazakar ve liberal medyadır.
Bu medya ve çalışanları, Türkiye’de Derin Devlet denilen olgunun tüm cinayetleri, tezgahları ile birlikte tarihin çöp sepetine gitmesi uğraşı vermektedir.

Davayı küçültmeye çalışan, iddianame ile alay etme çabasına giren medya da askerci medyadır.

ERGUN BABAHAN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN