"KİM KİME KAYMIŞ?"!..MÜJDE AR,İŞİN SUYUNU ÇIKARDI!..

NTV´de Okan Bayülgen´le birlikte yılbaşı programı yapan Ar, canlı yayında kaş yapayım derken göz çıkardı.

NTV´de "Haydi Gel Bizimle Ol" programındaki sözleri ile basının gündeminden düşmeyen Müjde Ar, NTV´nin yılbaşı akşamı canlı yayını için de tercih ettiği isimdi. Ar, Okan Bayülgen ile birlikte güzel bir programa imza atsa da söylediği bir sözle kaş yapayım derken göz çıkardı.

İlhan Mansız´ın kazandığı ´Buzda Dans´ yarışmasının önceki bölümlerinde Sema Çelebi ile Hollywood yıldızı Kevin Costner arasında geçen diyalog ekrana getirildi. Görüntülerde Çelebi, Costner´a Paris´te birlikte buz pateni yaptıklarını hatırlatıyordu.

Okan Bayülgen ekrana getirilen görüntüden sonra, programda Costner´in düşürüldüğü kötü duruma dikkat çekti. Costner´ın ne düşünmüş olacağını ifade etmek için, "Buzda Dans´a çıkarttılar bir sarışın kadın benimle şey yaptığını söylüyor; Paris´te beraber kaydık diyor" ifadesinde bulundu.

KİM KİME KAYMIŞ!

Müjde Ar ise espri yapayım derken şöyle bir ifade de bulundu: "Beraber kaymışlar mı, kim kime kaymış..."

Ar, bu sözleriyle kaş yapayım derken, göz çıkardı ve bununla da kalmadı:

"Sen Sema´nın eski kilosunu biliyor musun, 95 kiloydu. Nerden kayacak o halde. Ameliyatlarla o hale geldi. Sema yedi beni bitirdi."

SPİKER KOSTÜMÜ

NTV´de yılbaşı akşamı ara haberleri sunan Demet Akbağ, Bayülgen ile Ar´ın programına da katıldı. Üstünde haber kostümü altında eşofman olan Akbağ, bunu spiker kostümü olarak ifade etti.

DENİZ´İ KAÇIRINCA

Okan Bayülgen, Akbağ´ı Kral TV´de Ana Haber Bülteni sunan Deniz Seki ile karşılaştırarak, "Deniz Seki´den daha başarılı değil miydi?" ifadesinde bulununca Müjde Ar lafı gediğine oturttu: "Sen de Deniz Seki´yi kaçırdım diye burada şey yapma şimdi."


televizyongazetesi.com