Kansere karşı tam bir savaşçı, kolesterolü dengeliyor! Sperm sayısını ve kalitesini artırıyor…

Kansere karşı vücudu korumakta etkili, kolesterol düzeyini dengeliyor. Antioksidan özelliğinin yanı sıra sindirim sistemini düzeltmeye yardımcı oluyor. Astım ataklarının yanı sıra bronşit rahatsızlıklarına iyi geliyor. Balgam sökücü özelliğinin yanı sıra barındırdığı lifler sayesinde zayıflamaya yardımcı oluyor. Tam bir enerji deposu… Erkeklerde sprem sayısının artmasını sağlıyor, kemik gelişimine katkıda bulunuyor. Anemi ve kansızlığa iyi geliyor. Bağırsakları, akciğeri, karaciğeri temizliyor.

Eski dönemlerden bu yana soğuk algınlığı rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılan keçiboynuzu, ülkemizde de oldukça yoğun bir şekilde tüketilmektedir. Pekmezinin faydalı olduğu da pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Enerji vermesinin yanı sıra pek çok faydası bulunuyor… Peki keçi boynuzu ne işe yarıyor? Faydaları neler? Nasıl tüketilmeli? Tüm detayları sizler için derledik…

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Hangi yapım reytinglerde zirveye adını yazdırdı? Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı Ünlü modacı o benzetmeyi duyunca çıldırdı!