KANAL 7'DE KÜFÜR SKANDALI!.."MAHMUT TUNCER SHOW" PROGRAMINDA BİR VATANDAŞIN CANLI YAYINDA KÜFÜRLÜ KONUŞMALARI RAMAZAN AYINDA İZLEYENLERİ ŞOK ETTİ!..

Kanal 7, yeni yayın dönemine skandalla girdi. 6. yılına giren Mahmut Tuncer Show programında bir vatandaşın canlı yayındaki küfürlü konuşmaları Ramazan ayında Kanal 7´yi utandırdı.

Türkücü Mahmut Tuncer, evlenen bir çiftin ailesi ile arasındaki sorunları çözmek için kızın babası Mustafa Gökcül´ü canlı yayına bağladı.

Kızı kendisinden habersiz evlenen kızgın baba, Mahmut Tuncer´in barışma çağrılarını reddetmekle kalmadı, mübarek Ramazan ayında canlı yayında söylediği sözlerle izleyenleri şok etti.

Kanal 7 gibi dini hassasiyetleri yüksek olan bir kanalda hem de Ramazan akşamı yaşanan bu küfürlü diyaloğa Mahmut Tuncer´in tepkisi hafif kaldı.

Araya giren programın konuklarından türkücü Seher Dilovan, sinirli babanın sözleri nedeniyle herkesten özür dilemesini istedi.

Seher Dilovan, böyle bir olayı kabul edemeyeceğini belirterek kişinin özür dilememesi durumunda programı terk edeceğini söyledi.

Dilovan´ın konuşmaları sırasında küfürlü konuşmalar yapan vatandaş hattan düşürüldü. Mahmut Tuncer, vatandaş adına herkesten özür diledi.

Olan Ramazan akşamı canlı yayında küfürlere maruz kalan izleyicilere oldu.

RTÜK´ün bu görüntülere ne diyeceği bilinmez ama, yaşanan bu olay nedeniyle Kanal 7´nin bir hayli rahatsız olacağı aşikar.

İşte o görüntüler



televizyongazetesi.com