İzzet Günay'a 90. yaşında 90 hediye

Yeşilçam'ın usta oyuncularından İzzet Günay 90. yaşını kutladı. Doğum gününe özel 90 tane hediye gönderilen İzzet Günay, sevenlerine teşekkür etti. Öte yandan Cem Yılmaz da Günay'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

"Kara Ağaçlar Altında" adlı oyunda ufak bir rolde sahneye çıkarak profesyonel oyunculuğa başlayan Yeşilçam'ın efsane ismi İzzet Günay 90 yaşına girdi. Birçok mesaj ve hediye alan İzzet Günay, o anları "yasayanyesilcam" adlı sosyal medya hesabından duyurdu.

90 YAŞINA ÖZEL 90 HEDİYE

Sosyal medya hesabından teşekkür mesajını yayınlayan İzzet Günay, "Sevgili dostlar Bodrum'dan sevgiler. 90. yaşım için beni kutlayan ve hatırlayanlar için çok teşekkür ederim. Benim için unutulmaz bir gün, hediyeler geldi. Beni çocuk gibi sevindirdiler. 90 tane hediye geldi. 90 hediyeyi bir arada almak benim bütün hayatım boyunca mümkün olmazdı. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

CEM YILMAZ: ELLERİNDEN ÖPERİM

Cem Yılmaz da sosyal medya üzerinden usta sanatçının bir fotoğrafını paylaşarak "İzzet Günay ağabeyimin 90'ıncı yaşını kutlar, ellerinden öperim. Ne güzel bir ağabeyimiz, ne güzel bir yaşam" şeklinde kutladı.