İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu

2021 yılı korku severler için oldukça verimli geçti. Birbirinden ürpertici filmlerle yılı noktalarken 2021'in en iyi korku filmlerinden bir listeyi de sizlerle paylaşmayı da ihmal etmedik. Aralarında hâlâ izlemedikleriniz varsa zaman kaybetmeden izlemenizi tavsiye ediyor ve sizi bu yıl adından sıkça söz ettiren, gerim gerim geren yapımların yer aldığı 40 filmlik listeyle baş başa bırakıyoruz!

40. Willy's Wonderland - Kevin Lewis

Kendi halinde, sıradan bir yaşam süren bir adam, bir eğlence parkında gece bekçisi olarak işe başlar. Ancak onu sıradan bir bekçilik görevi beklememektedir. Onun basit görevi, lanetli olan tema parkını korumaya çalışırken hayatta kalma mücadelesine dönüşür. Adamın, parktan sağ kurtulabilmesi için canlanan oyuncakları yenmesi gerekir.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı?