İşte MasterChef ana kadroya giren 2. isim!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’te ana kadroya giren ilk yarışmacı Zeynep oldu. MasterChef serüvenlerinin devam etmesini isteyen diğer yarışmacılar, bu gelişmenin ardından tezgah başına geçip hünerlerini sergiledi. Mehmet Şef bir yarışmacının yaptığı hatayı fark edince olanlar oldu. Ünlü şef, “Tavanın sapının yarısını yaktın!” diyerek tepki gösterdi.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada geçtiğimiz gün ilk etabı geçen yarışmacılar Zeynep, Hakan, Şehmuz, Enes, Bera ve Ümmühan olmuştu. Yaratıcılıklarını sergiledikleri ikinci etapta ise en başarılı tabağı yapan Zeynep ana kadroya giren ilk yarışmacı olmuştu. MasterChef’in iddialı yarışmacıları ana kadroya girmek için hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!