İstanbul'un orta yerinde tecavüz girişimi! Görüntüler kan dondurdu: Serbest kaldılar...

Beyoğlu'nda çok sayıda suç kaydı olan iki kişi yolda bir kadına tecavüz girişiminde bulundu. Genç kadın resmen dehşeti yaşadı. Çevredekilerin müdahalesi ile kadın kurtuldu. Görüntüler anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheliler yakalandı. Suç makinesi olan şüpheliler serbest kaldı.

İstanbul Beyoğlu’nda iki kişi yolda yürüyen kadına tecavüz girişiminde bulundu. Daha önce 'cinsel saldırı' suçundan kaydı bulunan zanlılar ise yine serbest bırakıldı.

Olay, 1 Ekim Salı günü saat 04.00 sıralarında Hüseyinağa Mahallesi’nde meydana geldi. Gece saatlerinde iki kişi sokakta yürüyen 25 yaşındaki İ. A.’yı takibe etti. Bir süre sonra kadının üzerine yürüyen şüpheliler tecavüz girişiminde bulundu.

Çığlık atan kadını kurtarmak için çevredekiler müdahale etti. O sırada tacizcilerden biri, “amcamın kızı" diyerek çevrdekilerden kurtulmak istedi. Vatandaşlar 'Amcanın kızı olsa ne olur" tepki gösterdi. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

SERBEST BIRAKILDILAR

İ. A.'nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ise ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakıldı.

SUÇ MAKİNELERİ

Semir T.‘nin “cinsel saldırı", “mukavemet", “uyuşturucu madde kullanmak, “gasp" suçlarından Ömer K.’nın ise “cinsel saldırı, “kasten yaralama", “mukavemet", “otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

TEPKİ GELDİ, YENİDEN GÖZALTI KARARI ÇIKTI

İki şahsın serbest bırakılması, sosyal medyada "Bu kaçıncı", "Yine mi serbestler", "Kadının başına bir şey gelince mi hapse atılacaklar" şeklinde yorumlarla karşılandı. Serbest bırakılma kararının sosyal medyada infial yaratmasının ardından, iki şahıs hakkında yeniden gözaltı kararı çıktı.