İstanbul'da öldürülen iş insanının albümünden Alaattin Çakıcı çıktı

İstanbul Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde maskeli bir kişinin silahlı saldırısıyla hayatını kaybetti. Temel'in organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Üsküdar Burhaniye Mahallesi'nde bulunan bir kozmetik ürünleri satan firmanın kurucusu Kemal Çağlar Temel motosikletiyle iş yerine geldiği sırada cadde üzerinde kendisini bekleyen ve cerrahi maske takan bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırgan tabancayla 4- 5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Başından vurulan Kemal Çağlar Temel, kanlar içinde yere yığıldı.

İŞ YERİ ÖNÜNDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine sevk edildi sağlık ekipleri Kemal Çağlar Temel'in hayatını kaybettiği belirledi. Polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekerken Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü iş yeri önünde detaylı inceleme yaptı.

Uzun süren inceleme sonunda Temel'in cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÇAKICI İLE YAKIN İLİŞKİDE

Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ederken cinayete kurban giden Kemal Çağlar Temel'in suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın olduğu ortaya çıktı. Temel'in sosyal medya hesabında Çakıcı ile çekilmiş fotoğraflarını yayınladığı ve Çakıcı ile ilgili paylaşımlar yaptığı görüldü.

Çakıcı'nın MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmesi sırasında da Kemal Çağlar Temel'in orada olduğu ortaya çıktı.