İstanbul’da Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu önde? Puan farkı dikkat çekti!

İstanbul yerel seçim anketi yayımlandı. Asal Araştırma tarafından yapılan son anket çalışmasında Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranları yer alırken, aralarındaki puan farkı da dikkat çekti. Peki İstanbul'daki seçim anketinde Ekrem İmamoğlu mu Murat kurum mu önde? Hangi aday seçimi kazanacak? İmamoğlu ve Kurum'un oy oranları ne? İşte son seçim anketine göre İstanbul sonuçları...

Yerel seçim anket sonuçları gelmeye başladı. 31 Mart'ta yapılacak seçimler için partilerin belediye başkan adayları neredeyse büyük oranda netleşti. Adaylar sahalara çıkarken, anket çalışmaları da başladı. 2024 yerel seçimlerinde en çok merak edilen şehirlerin başında İstanbul gelirken, yarışın CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı ve AK Parti adayı Murat Kurum arasında geçmesi bekleniyor. Seçimlere 2,5 ay kala 'İstanbul'da hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak?' sorularına yanıt aranmaya başlarken, İstanbul için ilk yerel seçim anketleri de gelmeye başladı.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Hangi yapım reytinglerde zirveye adını yazdırdı?